2 ceaiuri sanatoase pentru perioada sarbatorilor de Paste

Dragilor, masa de Paste va fi desigur imbelsugata insa niciodata nu facem exces. Mancam putin si bun, din preparatele care ne fac bine si care ne sunt permise. Unii dintre noi au regim dietetic si acesta trebuie respectat indiferent de sarbatoare.

Nu va mai dau retete de Paste caci fiecare stie cel mai bine ce isi doreste sa manance cu aceasta ocazie. Dar as vrea sa va spun ce ceaiuri voi avea eu sigur pe masa de Paste, cu toate ca voi bea si un pahar de vin rosu 🙂

  • Ceai de hibiscus si macase
  • Ceai verde cu lamaie sau fara lamaie, simplu

Sunt doua ceaiuri care ajuta la reglarea nivelului de colesterol, triglicerige si ajuta la detoxifierea naturala a organismului. Deci nu voi bea sucuri, ci ceaiuri pe care le prepar singura acasa. Nu cumpar ceai ambalat, deja pregatit pentru ca e pacat sa nu il fac acasa, la un pret de 30 de ori mai mic 🙂 Si al meu e natural, desigur. Nu pun zahar in el si de obicei nu pun nici miere. Il beau cald sau rece, cu sau fara lamaie.

Va doresc Paste fericit si o masa sanatoasa!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

+ Sunt Health Coach si Tehnician Nutritionist si ofer servicii de consultanta 1 la 1 pentru stabilirea unui plan de alimentatie sanatoasa si a unei diete echilibrate, cu efecte pozitive pe termen lung.
+ Ajut persoanele care doresc sa se lase de fumat prin sedinte de Coaching.
+ Ofer Consultanta in Marketing, ajut la construirea unei viziuni clare de promovare, cu identificarea celor mai bune strategii de marketing pentru fiecare afacere in parte si cu buget cat mai corect cheltuit.
+ Ofer asistenta in identificarea si alegerea celor mai buni specialisti PPC, SEO, Mentenanta site, Design si Webdesign, Fotografie profesionala, Content si specialisti Social Media, Digital Marketing, precum si Directori de Marketing si Vanzari.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...