Ajungem sa credem povestile pe care ni le spunem cel mai des

Fie ca ne spunem faptul ca putem sa reusim in ce ne-am propus, fie ca ne spunem faptul ca suntem slabi, neputinciosi sau ca nu meritam sa avem succes, toate cuvintele devin realitate.

Nu este nicio magie. Este pur si simplu un disc pe care il lasam sa mearga in surdina si care la un moment dat va deveni realitatea de care ne vom lovi din plin.

Este dovedit faptul ca lucrurile in care credem sunt cele care se adeveresc si care ne vor contura viata si experientele pe care le vom trai. Fie ca sunt superstitii, fie ca sunt credinte mostenite de la parinti, bunici si stra-bunici, fie ca sunt reguli de viata imprumutate de la prieteni si rude, toate ajung sa ne influenteze viata.

Asa ca eu nu stau langa persoane negativiste si nici langa persoane toxice. Nu imi plac persoanele care se plang si se victimizeaza, persoanele care cauta nod in papura in orice aspect al vietii, persoanele vesnic nemultumite de viata lor si de relatiile lor, persoanele care iti scormonesc in viata si lista poate continua.

De ce imi aleg atat de atent anturajul? Fiindca suntem, intr-o masura covarsitoare, suma influentelor din anturajul nostru. Si ma straduiesc din rasputeri sa fie influente pozitive.

Sa aveti succes in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...