Forta vine din exercitiu, din lucrurile pe care le infaptuim zilnic, de la cele mai marunte si pana la cele mai importante

Ceea ce multi oameni nu inteleg este ca forta vine luptand. Nu te nasti cu ea. Daca nu te simti puternica, atunci trebuie sa iti creezi forta, sa o cladesti, sa o construiesti. Chiar daca iti este teama, fa-o. Incepe sa recladesti ce s-a distrus. Si in timp ce muncesti iti vei da seama ca fiecare zi aduce cu sine forte proaspete sa continui ce ai inceput.

Asa cum pofta vine mancand, pofta de viata vine traind. Pofta de a-ti recladi viata mai bine decat in trecut vine cu fiecare caramida pe care o pui la fundatia noii constructii. Sa vezi cum progresezi reprezinta cel mai puternic catalizator pentru viitoarele tale planuri si obiective.

Din atitudinea noastra si din micile noastre actiuni de zi cu zi vine forta necesara pentru actiunile importante.

Fa-ti patul in fiecare zi. Ingrijeste-te. Zambeste. Forteaza-te sa gandesti optimist. Citeste 2 pagini dintr-o carte. Fa 5 minute de aerobic dimineata.

Multi vor spune ca sunt lucruri mici si marunte. Aparent nu au nicio forta sa ne schimbe viata. Dar fiecare astfel de actiune marunta, prin pozitivismul ei reuseste sa ne puna pe o cale pe care vom gasi surprize neasteptate.

De asemenea, va sfatuiesc sa aveti grija cu cine va insotiti, pe cine permiteti in anturajul vostru. Nu permiteti persoane negativiste, pesimiste, persoane toxice, persoane care se plang, care au nevoie de cineva pe umarul caruia sa planga, persoane care se victimizeaza si care va scot in evidenta neajunsurile si greutatile.

Cautati mai degraba persoane optimiste, pozitive, care sa radieze incredere si o nota de bunastare. Cautati sa va infrumusetati vietile cu persoane de la care aveti de invatat, persoane care sa va fie modele, mentori, persoane care sa merite sa fie admirate. Si asta dintr-un simplu motiv: energia lor devine si energia voastra iar din negativism si pesimism nu s-au nascut niciodata lucruri bune.

Sa aveti succes in tot ce va propuneti!

S-ar putea să-ți placă și...