Momentul in care am crezut ca am pierdut tot si momentul in care mi-am dat seama ca m-am regasit pe mine insami

Cred ca cel mai dificil moment din viata mea a fost cel in care am realizat ca trebuie sa renunt sa mai cred in fosta casnicie. Ne-am despartit in cei mai amiabili termeni cu putinta, ca doi juristi care isi cunosc bine teritoriul si nu au nicio dorinta sa ia in stapanire ceva ce nu le apartine de drept.

Insa as fi o mincinioasa sa spun ca nu m-a durut, cu toate ca asteptam momentul. Pe de o parte speram sa nu vina niciodata acest moment. Pe de alta parte, speram si sa se termine totul odata si sa pot sa o iau de la capat, un start curat si plin de inteles.

Si trebuie sa recunosc faptul ca momentul despartirii a fost cel in care am simtit cum toata lumea cade pe mine. A fost un miracol faptul ca un astfel de eveniment dureros s-a putut transforma intr-un moment in care sa realizez ca sunt mai puternica decat as fi crezut vreodata ca este posibil.

A fost momentul in care puteam sa pierd totul. Dar s-a dovedit a fi momentul in care am castigat totul, m-am castigat pe mine mai puternica si mai hotarata ca niciodata. Eram hotarata sa nu o dau cu bara cu fiica mea. Macar asta sa imi iasa bine. Sa fiu o mama buna pentru fiica mea. Restul nu a mai contat pentru mult timp.

Am invatat enorm din despartirea noastra. Si cel mai mult am invatat din anii in care am fost mama singura. Am invatat sa ma pretuiesc, sa ma valorific la maxim, sa nu mai pierd nicio clipa crezand ca sunt slaba, neputincioasa, vulnerabila sau inferioara cuiva. Sunt suma deciziilor pe care le iau, a gandurilor pe care le hranesc, a atitudinilor care imi determina urmatorul pas.

Va doresc minte limpede, sa ramaneti calme cand vine o furtuna in viata voastra si sa nu va indoiti niciodata de cat de puternice puteti fi atunci cand aveti incredere in voi insiva!

S-ar putea să-ți placă și...