Sa fii mama singura si sa poti sa te bucuri cu toata forta de viata ta. Asta inseamna sa fii o femeie cu adevarat puternica

Este usor sa fii puternic atunci cand toate lucrurile merg struna in viata ta, cand ai bani, cand ai un partener de incredere si care te sprijina.

Este usor sa fii puternic atunci cand lucrurile merg asa cum le-ai planificat.

Mai greu este sa fii puternic atunci cand iti dai seama ca esti proaspat iesita dintr-un divort. Si mai greu este cand esti mama singura. Esti responsabila pentru un univers in care planetele par ca nu se vor mai alinia prea curand. Si gandul acesta te poate pune la pamant.

Insa puterea adevarata se naste tocmai in acest moment, cand esti la pamant. Este momentul in care poti sa ramai acolo si sa te dai batuta. Automat pierzi tot.

Dar este si momentul in care sa realizezi povestea nu trebuie sa se termine asa. Mai ai o varianta. Poti sa te ridici si sa iti incerci puterile. Poti sa scoti din sufletul tau cele mai puternice viziuni despre un viitor care sa arate asa cum vrei tu. Iar aceste viziuni te vor alimenta sa obtii ce ti-ai propus.

Puterea luptatorilor vine luptand. Se ridica ori de cate ori cad. Se ridica si continue sa lupte fiindca invinsi sunt doar cei care arunca armele si se dau batuti. Or noi nu ne dam batute. In primul rand pentru copiii nostri. Si apoi pentru noi. Un pic de orgoliu nu strica in astfel de situatii. Un pic de mandrie face bine cand esti ranita. Si un pic de indarjire face minuni cand cei din jur se asteapta sa o dai in bara si sa pierzi tot.

Sa aveti succes in tot ce faceti si mult curaj!

S-ar putea să-ți placă și...