3 reguli de aur din viata mea din ultimii ani

Ne cizelam in fiecare zi, cu fiecare ora care trece. Suntem diferiti, crestem, ne dezvoltam, devenim versiuni mai bune a ceea ce eram ieri. Si ne impunem reguli de noi ale jocului cu fiecare noua zi. Ele ne ajuta sa transformam un joc banal intr-unul care merita cu adevarat jucat in viata aceasta.

Mai jos sunt doar 3 reguli de aur din viata mea, din ultimii ani:

  1. Ordinea mentala incepe cu ordinea exterioara, cum te imbraci, cum te ingrijesti, cum arata camera ta, locuinta ta, biroul tau, cum vorbesti, cum comunici, cum incepi ziua, cum iti educi copii, cum ii ingrijesti, cum le oferi cea mai buna versiune a ta chiar si atunci cand te scot din sarite.

  2. Faptele bune conteaza chiar si daca sunt mici si aparent nesemnificative. Caracterul bun se formeaza pas cu pas, de la decizii marunte si pana la decizii marete. Nu subestimati puterea micilor fapte bune, a micilor decizii intelepte, a micilor obiceiuri care se transforma in pattern-uri pentru o viata mai buna din multe puncte de vedere.

  3. Oamenii se cunosc cel mai bine dupa decizii si actiuni si mai putin dupa vorbe si promisiuni. Ai dreptul sa iti alegi anturajul si sa te desprinzi de oamenii care nu ti se mai potrivesc. Spune nu atunci cand trebuie fara sa stai pe ganduri, cere ajutor sa iesi din relatiile in care te simti prizonier, leaga relatii care te ajuta, care te fac un om mai bun, care te indeparteaza de vicii, care te ajuta sa construiesti, care te inspira in mod pozitiv.

Sa aveti succes in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...