Dezvoltare personala in 3 reguli importante

Mai jos sunt 3 reguli importante pentru dezvoltarea mea personala:

  1. Mai toxic mi se pare sa lucrezi si sa traiesti alaturi de oameni toxici decat sa lucrezi pe cel mai murdar santier din lume. Punct. De aceea stau departe de oamenii toxici si nu ma uit la stiri niciodata. Nu ascult dramele celor din jur, nu ma implic emotional in povestirile nimanui si nu petrec mult timp in compania persoanelor negativiste.


    Ma bucur enorm cand pot sa evit complet persoanele care barfesc, care se plang, care scormonesc in vietile altora, care au mereu ceva negativ de spus despre Romania, despre oameni, despre vreme, despre religie, despre trafic, despre lume in general samd.

  2. Oamenii care se plang nu au timp sa faca ceva concret ca sa isi schimbe situatia de care se plang. De aceea nu ma plang de nimic si daca pot sa schimb ceva, o fac. Daca nu pot sa schimb situatia, imi dau seama cum fac sa o integrez in viata mea intr-un mod cat mai util si placut. Si vad ce lectii pot sa invat din fiecare situatie in care ma regasesc. Atunci cand inveti lectia, situatia neplacuta dispare.

  3. Respect regula „Fake it until you make it”. M-a ajutat mai mult decat va pot spune. Sa poti sa ramai optimist si sa te fortezi sa fii optimist te aduce mai departe decat credeai ca poti ajunge intr-un timp mai scurt si cu mult mai putine batai de cap. Din toate punctele de vedere.

Sa avem succes in tot ce facem!

S-ar putea să-ți placă și...