Maramures in bucate. Maramuresul in cele mai gustoase retete culinare

Nicolai Tand gateste cu adevarat, adica asa cum trebuie, cu suflet si pasiune. Pune suflet in mancare si se vede foarte clar din 2 minute in care ai ocazia sa il auzi vorbind despre mancare. L-am vazut de mai multe ori la conferintele Food Bloggers si o singura data am apucat sa il vad gatind in cadrul unui workshop. Am vazut un bucatar adevarat, pasionat de ce face, obsedat sa iasa o treaba buna si nu orice fel de mancare de umplut burta.

Cartea este magnifica si v-o recomand cu drag. Este super consistenta si are cateva retete pe care sigur veti dori sa le reproduceti si voi in bucataria voastra. Cat despre poze, cartea lui Nicolai Tand este de nota 10 plus. Cartea lui arata Maramuresul in cele mai frumoase culori din lume. Cred ca sunt cele mai bune retete culinare pe care am putea sa le alegem ca sa reprezinte Maramuresul.

Nu in ultimul rand, fiecare reteta din carte vine cu o poveste frumoase, o particica din ce isi aminteste Nicolai mai frumos din copilaria lui, din tinerete, din zilele pe care le-a petrecut acasa, alaturi de cei dragi. Parca te face sa simti cum e sa stai la masa cu el. Si e fain tare de tot!

Va pup cu drag!

S-ar putea să-ți placă și...