Cronica de carte: Jocul vietii si cum sa-l jucam, de Florence Scovel Shinn

„Jocul vietii si cum sa il jucam”, de Florence Scovel Shinn. Acum 3 ani am primit aceasta recomandare din partea Gianinei, medicul meu stomatolog. Eram la ea la cabinet si vorbeam ca de obicei despre ce merge frumos in vietile noastre. Asta am apreciat mereu la ea, ca niciodata nu merge catre zonele gri din viata celor din jur. Scoate in evidenta doar ce este frumos si pozitiv si tot asta povesteste si ea din viata ei. Este regula conform careia toate lucrurile asupra carora te concentrezi se multiplica 🙂

Ei bine, intr-o zi mi-a recomandat cartea din poza: Jocul vietii si cum sa-l jucam. Am cumparat-o in saptamana urmatoare si am citit-o fara sa o pun jos. La modul cel mai serios, nu m-am oprit din citit pentru ca este putin spus captivanta. Este si o carte subtire si nu se citeste greu. Contine idei asa de simplist explicate incat le intelegi din prima iar lectura este super usoara. Curge ca o poveste in care ramai prins pana la final.

Despre ce este vorba? Este despre dezvoltare personala, dezvoltare profesionala, bunastare, motivatie, vointa, gandire pozitiva, succes in orice aspect al vietii, atitudinea potrivita in viata si nu numai. Este cartea pe care am cumparat-o pana acum de cel putin 7 ori si am oferit-o cadou persoanelor dragi. Nu exista om pe lume care sa nu aiba nevoie de aceasta carte. Si nu exista cadou mai frumos decat o carte care sa aiba puterea de a-ti schimba viata din bine in mai bine.

Jocul vietii si cum sa-l jucam este o carte minunata, care iti schimba viata pentru totdeauna. Si asta fiindca are idei atat de wow si care se potrivesc oricui, indiferent de varsta, indiferent de pozitie sociala, indiferent de succesul de care se bucura sau nu. Inca 🙂 Caci dupa cum o sa vedeti, schimbari uluitoare se pot petrece dupa ce primesti chiar si un simplu sfat banal. O mica samanta plantata se poate transforma intr-un pom roditor.

Sa aveti succes in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...