Cand te simti neajutorata, nu uita ca mai intai trebuie sa te ajuti singura

Sunt momente in viata noastra cand ne simtim neajutorati. De parca nimeni nu este de partea noastra, de parca suntem singuri impotriva tuturor si contextul astral nu ne este deloc favorabil 🙂 O fi Mercur retrograd.

Chiar nu conteaza cum e Mercur si nici cine este impotriva ta. Conteaza ca toata puterea de care vom putea vreodata sa dam dovada se afla inauntru, in noi insine. Daca noi nu suntem in stare sa punem ceaunul pe foc, nimeni, niciodata nu va putea face nimic pentru noi.

Ce inseamna sa pui ceaunul pe foc? Inseamna sa incepi sa pui lucrurile in miscare, cu ce ai la indemana. Inseamna sa pornesti lucrurile si cu rabdare vei vedea ca incep sa mearga in directia pe care tu o doresti.

Dar trebuie sa incepi. Sa faci tu primul pas. Sa te ridici si sa te decizi sa lucrurile nu se vor termina asa. Ci asa cum iti doresti tu.

Asa ca daca viitoare cand te simti neajutorata si cand stii ca lucrurile nu sunt cum le doresti tu, nu uita ca totul incepe cu tine si cu atitudinea ta fata de tot ce se intampla in jurul tau.

Foloseste-te de resursele pe care le ai, de oamenii care te-ar putea ajuta si de toata energia pozitiva pe care esti in stare sa o strangi ca sa poti pune lucrurile inapoi pe roate. Cu energie pozitiva si cu atitudine pozitiva lucrurile ies la lumina 🙂

Sa aveti succes in tot ce faceti!

PS: O parabola geniala pe tema puterii energiei din noi si efectele unei minti motivate

S-ar putea să-ți placă și...