Cronica de carte: Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa, de Ligia Pop

„Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa”, de Ligia Pop este o carte pe care am cumparat-o acum 4 ani si inca mai sunt momente in care merg la ea sa recitesc diferite capitole. Este o carte utila oricui doreste sa aduca un plus sanatatii sale si modului in care isi organizeaza stilul alimentar.

Cateva dintre cele mai importante capitole din cartea Ligiei Pop: 

  • Tranzitia spre o alimentatie mai sanatoasa
  • Rolul superalimentelor in combaterea carentelor nutritionale
  • Probioticele si beneficiile lor in alimentatie
  • Surse vegetale de nutrienti
  • Combinatii corecte ale alimentelor

Sunt doar cateva dintre capitolele din carte, cele la care merg mai mereu pentru ca Ligia Pop explica foarte bine cateva aspecte esentiale.

Ce imi place la cartea ei? Explica lucrurile pe intelesul tuturor. Nu trebuie sa fii nutritionist ca sa intelegi procesul detoxifierii si multe alte aspecte de altfel complexe. Le explica pe-ndelete.

De asemenea, imi place mult faptul ca este o carte bine organizata, cu tot felul de casete in care informatia este pusa pe categorii clare. Este o carte din care poti sa iti scoti zeci de liste cu bullet points pe care le poti pune pe frigider: alimente sanatoase, surse de proteine, alimente in care se gasesc anumite vitamine samd.

Nu in ultimul rand, cartea este minunata pentru oricine isi doreste o doza mare de motivatie pentru a face tranzitia catre un stil de viata mai sanatos. Ligia Pop inspira si motiveaza poate mai bine decat multi nutritionisti si health coach din Romania si de peste hotare. Pentru mine functioneaza pentru ca pare o persoana care isi ofera sfaturile cu multa blandete, fara sa para cine care le stie pe toate. Asta cucereste fara doar si poate 🙂

Sa fiti sanatosi si spor la retete culinare sanatoase!

S-ar putea să-ți placă și...