Viata este trecatoare asa ca invata sa o traiesti bine chiar din aceasta clipa

Viata este trecatoare si uneori parca fuge pe langa noi. Ne fuge printre degete si ne face sa ne intrebam cand a trecut timpul si ce am facut cu el. Si avem o singura viata. S-ar putea sa nu dureze asa de mult. S-ar putea sa se termine intr-o zi banala, cand te astepti mai putin. Solutia pentru noi toti este sa invatam sa o traim cu bucuria fiecarei clipe.

Si nu va spun despre bucurii precum cea de a-ti gasi sufletul pereche sau de a-ti cumpara o casa frumoasa la tara. Va spun despre bucurii precum cea din imaginea de mai sus. Sa poti sa te bucuri de o clipa de liniste cand te plimbi prin parc. Chiar daca esti singur.

Sa poti sa te bucuri de o clipa de liniste si de atentie in drum spre serviciu, chiar daca te asteapta o zi dificila.

Sa poti sa te bucuri de o supa, de o mancare buna care iti aduce aminte de copilarie. Sa poti sa te bucuri de copilul tau care ti-a mazgalit un desen, chiar daca alti copii de varsta lui deseneaza lucruri wow. Asta inseamna sa traiesti in prezent si sa poti sa te bucuri de clipa prezenta, fara asteptari de la viitor si fara sa te intorci in trecut.

Ma intorc foarte des in trecut si la fel de des ma aduc inapoi in prezent. Nu imi dau voie sa plec in viitor decat ca sa vizualizez ce imi doresc sa vad acolo, prin actiunile de azi. Si nu uit sa ma bucur de tot ce am acum.

Sa fim sanatosi, sa fim optimisti si sa nu uitam sa traim in prezent!

 

S-ar putea să-ți placă și...