Cronica de carte: Healing Foods, remedii naturiste si retete culinare sanatoase

„Healing Foods”, o carte deosebita, scrisa de Susan Curtis, Pat Thomas si Dragana Vilinac, ramane una dintre cele mai pretioase carti din biblioteca mea. Contine mii de informatii esentiale despre cele mai eficiente remedii naturiste.

Cartea are 350 de pagini, deci nu este chiar o lectura usoara :)) Dar este una bineintentionata, in sensul ca prezinta informatii de care ne putem folosi pentru a ne remedia afectiuni si chiar boli foarte serioase.

Desigur, cartea incepe prezentand grupele majore de alimente, fiecare cu ce proprietati miraculoase poseda pentru vindecarea anumitor boli si afectiuni. Cartea este plina de imagini de calitate si este o adevarata placere sa o deschizi. Data trecuta cand am cautat in ea o informatie am ramas blocata aproape 2 ore, citind fara intrerupere 🙂

Aspectele care imi plac mie cel mai mult, tratate in cadrul cartii:

  1. Remedii si retete culinare pentru sanatatea inimii
  2. Remedii si retete culinare pentru digestie sanatoasa
  3. Remedii si retete culinare pentru sanatatea ficatului
  4. Remedii si retete culinare pentru o piele sanatoasa
  5. Remedii si retete culinare pentru energie crescuta
  6. Remedii si retete culinare pentru eliminarea stresului
  7. Remedii si retete culinare pentru sanatatea femeilor

Si nu numai! Acesta este doar inceputul si este mega interesant. Va recomand o carte pretioasa pentru orice casa in care sanatatea este o prioritate! Din pacate cartea pe care am cumparat-o eu este in engleza, deci nu este potrivita daca nu stapaniti bine limba engleza. Dar cred ca se poate parcurge cu ajutorul unui dictionar, cu google translate si cu putin ajutor din partea cuiva care stie putina engleza. Si pana la urma, se poate ca aceasta carte sa va imbunatateasca teribil cunostintele de limba engleza 🙂 Si o face in cel mai util mod cu putinta!

Va imbratisez cu drag si va doresc multa sanatate!

S-ar putea să-ți placă și...