Lumea Secreta a lui Arrietty, o animatie superba pentru toata familia

The Secret World of Arrietty, Lumea secreta a lui Arrietty, este o alta animatie japoneza pe care v-o recomand cu toata inima. Este un film care te duce pe culmile cele mai linistitoare, intr-o alta lume, departe de griji si orice probleme ai avea. Luati copiii alaturi, faceti-va confortabili in canapea si lasati-va impresionati de unul dintre cele mai frumoase animatii din lume 🙂

Este efectul filmelor Studio Ghibli. Nu imi explic dar sunt capabile sa te faca sa uiti de viata reala, de griji si probleme, de framantarile de zi cu zi. Iti capteaza atentia si te aduc in poveste.

Lumea secreta a lui Arrietty spune povestea unei familii de liliputani, omuleti mici care traiesc pe langa oamenii de talie normala, ca mine si ca tine. Atat doar ca se ascund de noi, de uriasi. Si traiesc din ce „imprumuta”: un servetel, un cub de zahar, o foaie de dafin 🙂 Sunt lucruri pe care le imprumuta de la oameni si pe care le folosesc pentru a trai intr-o lume absolut magica.

Animatia este redata absolut superb. Ilustratiile sunt magice, muzica este incredibila, dialogurile sunt pur si simplu minunate. Va invit sa vedeti animatia impreuna cu cei mici dar si cu cei mai in varsta. Vor radia de bucurie la vizionarea acestui film pur si simplu magic.

Sa fim sanatosi, sa vedem filme minunate si sa avem succes in tot ce facem!

sursa foto: Gkids.com

S-ar putea să-ți placă și...