Only Yesterday, o animatie minunata de Isao Takahata si Studio Ghibli

Only Yesterday este o animatie pur si simplu minunata, despre viata si trecerea timpului, despre visele din copilarie pe care unii le-au ignorat de-a lungul timpului, vise la care mai revenim din cand in cand 🙂

Only Yesterday este o capodopera a lui Isao Takahata si Studio Ghibli. Este o animatie ilustrata genial, cu o coloana sonora minunata si cu un scenariu de nota 10.

Personajul principal este Taeko, o femeie de 27 de ani care incearca sa se regaseasca. Proabil ajunge in punctul in care ajungem toti, cand ne privim viata si vrem sa vedem ce e acolo, ce am facut, ce am reusit sa bifam din ce ne dorim, cum am trait si cat de mult ne-am apropiat de dorintele din copilarie.

Taeko face o calatorie minunata la rudele ei de la tara. Isi rememoreaza copilaria, cu greutati si clipe frumoase, cu dorinte si vise. Daca ma intrebati pe mine, de fapt isi face o ordine minunata in viata. Isi da seama care sunt prioritatile ei, ce conteaza cu adevarat la finalul zilei.

Va invit sa vedeti Only Yesterday insa nu cred ca merge foarte bine alaturi de copii. Nu contine nimic aiurea insa este un film menit sa ne deschida ochii noua, adultilor. Asa ca savurati-l in liniste, singure, cu o cafea in mana, cu o cana de ceai cu ghimbir, ca sa fim in ton cu Taeko <3

Sa imbratisez cu drag!

Sursa foto: Gkids.com

S-ar putea să-ți placă și...