Ponyo, animatie delicioasa a lui Hayao Miyazaki si Studio Ghibli

Ponyo este pur si simplu o animatie exceptional ilustrata, cu o coloana sonora de nota 10 si cu un scenariu pe care doar Hayao Miyazaki il poate oferi. Este magie de la primele secunde si pana la final.

Va invit sa va faceti confortabili in canapea, sa chemati copiii alaturi de voi, sa le faceti un bol mare de floricele si sa dati play uneia dintre cele mai tari animatii japoneze cu audienta pentru toata familia.

Ponyo este un pestisor de aur, o pestoaica de fapt :). Tatal ei este vrajitorul marilor iar mama ei este zeita marilor. Credeti-ma ca doar Studio Ghibli poate sa creeze o asa poveste magica 🙂

Bun, Ponyo il cunoaste din intamplare pe Sosuke, un baietel care traieste doar cu mama lui. Inca de la bun inceput, intre cei doi se leaga o prietenie rar intalnita, animata de un magnetism inexplicabil. Ponyo ia decizia de a se transforma in om pentru a fi alaturi de Sosuke.

Aici incepe aventura celor doi, o prietenie cum rar vei intalni, o serie de intamplari incarcate de magie.

Cat de mult mi-a placut animatia aceasta? Am vazut-o pe DVD acum 7 ani si apoi am revazut-o zilele trecute. Va pot spune ca devine si mai captivanta cu trecerea anilor. O revad cu drag si imi dau seama cat de mult conteaza sa crezi in povesti, in magie, in lucruri pe care nu le poti vedea in realitate dar exista in imaginatie. Si cat de mult conteaza ca unii dintre noi transforma in imagine ce gandesc iar ceilalti se minuneaza fara doar si poate.

Hayao Miyazaki este un adevarat magician, va spun!

Vizionare placuta si numai bine!

Sursa foto: Gkids.com

S-ar putea să-ți placă și...