Spirited Away, o animatie geniala a lui Hayao Miyazaki si Studio Ghibli

Spirited Away nu are traducere in romana, din cate stiu eu. Nici nu m-as pricepe sa traduc titlul filmului si va invit sa il vedeti pentru ca merita cu adevarat. O capodopera in cel mai real sens al cuvantului, o combinatie incredibila intre genialitatea lui Hayao Miyazaki si priceperea celor de la Studio Ghibli.

Spirited Away spune povestea lui Chihiro, o fetita care patrunde in lumea magiei fara sa isi doreasca acest lucru si fara niciun fel de pregatire. In drum spre noua ei casa, ea si parintii ei se opresc pentru a explora un sat parasit. Parintii ei sunt transformati in porci. Aveti rabdare cu acest film 🙂 Poate parea ciudat insa este minunat daca stai sa ii acorzi atentie si ai rabdare sa vezi ce a vrut sa spuna autorul 🙂

Chihiro intra intr-o lume magica unde va avea parte de ajutor datorita felului ei de a fi: sincera, inocenta, curajoasa. 

Spirited Away este un film pentru fete mai mult decat pentru baieti, adevarat 🙂 Este un film despre eroine, despre puterea si curajul fetelor intr-o lume dura si dificila.

Va invit sa il vedeti insa nu il recomand copiilor. Este un film pe care nu l-ar intelege si nici nu li se adreseaza. Nu va imaginati ca are prostii in ele. Doar ca este intesat de creaturi magice, personaje stranii, povesti alambicate si motive pe care doar un adult cu experienta vietii le poate intelege.

Sa fim sanatosi, sa avem parte de filme care sa ne inspire si succes in tot ce facem!

Sursa foto: Gkids.com

S-ar putea să-ți placă și...