Vecinul meu Totoro, un film exceptional de Hayao Miyazaki si Studio Ghibli

Un alt film delicios, o animatie japoneza de exceptie, asa cum poate realiza doar Hayao Miyazaki impreuna cu Studio Ghibli. My Neighbor Totoro, Vecinul meu Totoro, spune o poveste pe care o urmaresti in tihna, cu inima usoara, cu zambetul pe buze, alaturi de copii. Te cuibaresti in pat, cu un bol urias de floricele, dai drumul la film si o sa iti doresti sa nu se mai termine niciodata.

Animatia este realizata de Hayao Miyazaki si Studio Ghibli si spune povestea a doua surori Satsuki si Mei. Cele doua surori se muta la tara intr-o casa absolut minunata si la scurt timp realizeaza faptul ca sunt inconjurate de creaturi magice. Asa cum ne asteptam, doar copiii le pot vedea 🙂

Filmul se deruleaza minunat, cu ilustratii exceptionale si cu o coloana sonora pe care o sa doriti sa o ascultati dupa ce se termina filmul 🙂 Cele doua surori ajung sa il cunoasca pe Totoro, care este de fapt spiritul padurii si traieste langa casa lor. Filmul ilustreaza aventurile celor doua surori intr-o lume absolut magica.

Copiii vor adora acest film dar trebuie sa recunosc faptul ca eu l-am vazut prima data acum 7 ani si apoi l-am revazut si zilele trecute. Il privesc la fel de captivata :))) Te introduce in poveste si te face sa te minunezi la fel cum se minuneaza si copiii de ceva nemaivazut, nemaiauzit, nemaigandit.

Vizionare placuta si weekend frumos!

Sursa foto: Gkids.com

S-ar putea să-ți placă și...