Panzanella, salată italienească de care te îndrăgostești de la prima furculiță

Panzanella este o salată pur și simplu demențială din toate punctele de vedere. Aș putea să mănânc boluri de panzanella toată ziua și aș duce-o bine merci 🙂

Ingredientele necesare: Roșii, ceapă, crutoane preparate în casă, ulei de măsline, sare, piper. Opțional adăugăm zeamă de lămâie sau zeamă de limetă pentru și mai multă aromă 🙂

Mod de preparare: Tocați mărunt roșiile și ceapă și adăugați crutoanele, uleiul de măsline, sare, piperul și zeamă de lămâie. Sunt persoane care preferă salată panzanella fără zeamă de lămâie și atunci o lasă simplă. Asta înseamnă că au roșii acre și gustoase. Mai sunt și roșii care nu au gustul acela acru de roșie veritabilă 🙂 Atunci le ajutăm noi cu puțînă zeamă de lămâie.

Va doresc spor în tot ce faceți și succes în bucătărie căci contează mult să poți să gătești bine și să te hrănești sănătos!

S-ar putea să-ți placă și...