Retentia si motivarea salariatilor: Cum stii cui trebuie sa cresti salariul in compania ta?

Daca ar fi sa vina in biroul tau sa isi prezinte demisia oricare angajat al tau, pe cine nu ai vrea sa vezi? Care ar fi angajatul pe care stii ca te bazezi si la bine si la greu, angajatul care a fost alaturi de tine cand ai avut nevoie, cel pe care stii ca daca il lasi sa se ocupe de un proiect il va da gata cu brio?

Este un exercitiu de vizualizare simplu si eficient prin care sa iti dai seama pe cine pretuiesti cel mai mult din randul angajatilor tai. Daca vreti sa fie treaba si mai reala, inchideti ochii cand faceti acest exercitiu de vizualizare 🙂

Urmatorul pas este sa stabilesti cui nu i-ai mai crescut salariul in ultimele 6 luni sau chiar in ultimul an. Si mai ramane sa stabilesti cum sunt salariile lor fata de media pietei si fata de volumul incarcarii lor cu sarcini si responsabilitati.

Salariile sunt factori motivanti pentru orice angajat. Nu exista salariat care sa vina la lucru din plictiseala. Cred eu 🙂 Nu stiu daca am dreptate in 100% din cazuri dar daca e sa vina vreunul din plictiseala cred ca este un caz aparte si trebuie tratat ca atare 🙂 Pentru restul conteaza sa stie ca sunt apreciati si ca odata cu trecerea timpului le cresc si salariile.

Sa avem succes in tot ce facem si multa sanatate!

S-ar putea să-ți placă și...