Retentia si motivarea salariatilor: Cum stii cui trebuie sa cresti salariul in compania ta?

Daca ar fi sa vina in biroul tau sa isi prezinte demisia oricare angajat al tau, pe cine nu ai vrea sa vezi? Care ar fi angajatul pe care stii ca te bazezi si la bine si la greu, angajatul care a fost alaturi de tine cand ai avut nevoie, cel pe care stii ca daca il lasi sa se ocupe de un proiect il va da gata cu brio?

Este un exercitiu de vizualizare simplu si eficient prin care sa iti dai seama pe cine pretuiesti cel mai mult din randul angajatilor tai. Daca vreti sa fie treaba si mai reala, inchideti ochii cand faceti acest exercitiu de vizualizare 🙂

Urmatorul pas este sa stabilesti cui nu i-ai mai crescut salariul in ultimele 6 luni sau chiar in ultimul an. Si mai ramane sa stabilesti cum sunt salariile lor fata de media pietei si fata de volumul incarcarii lor cu sarcini si responsabilitati.

Salariile sunt factori motivanti pentru orice angajat. Nu exista salariat care sa vina la lucru din plictiseala. Cred eu 🙂 Nu stiu daca am dreptate in 100% din cazuri dar daca e sa vina vreunul din plictiseala cred ca este un caz aparte si trebuie tratat ca atare 🙂 Pentru restul conteaza sa stie ca sunt apreciati si ca odata cu trecerea timpului le cresc si salariile.

Sa avem succes in tot ce facem si multa sanatate!

Dragi cititori, va reamintesc un lucru important despre sectiunea mea de legislatia muncii. Aceste articole de legislatia muncii si managementul resurselor umane sunt pur informative. Va ajuta sa va faceti o idee mai clara despre legislatia muncii si HR. Va rog sa nu le folositi pentru a lua decizii de ordin juridic fiindca orice situatie in care va regasiti poate sa presupuna si alte variabile de care sa tineti cont, un context aparte, o situatie mai complexa sau mai aparte, informatii unice de la un caz la altul. Asadar, oricand doriti sa luati decizii juridice, este esential sa va sfatuiti cu un specialist in legislatia muncii, cu un expert in legislatia muncii, cu un consilier juridic sau cu un avocat specializat in dreptul muncii. Va recomand sa apelati la ajutor specializat daca sunteti in situatia unui conflict de munca sau credeti ca exista un conflict de munca in devenire.

Sanatate maxima si mult succes in tot ce faceti!

 

Owner si Creator www. marianicutar.ro | Jurnalista si Fotograf | Specializata in Legislatia Muncii, Managementul Resurselor Umane si Securitatea Muncii | Formator Autorizat | Tehnician Nutritionist

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...