Puterea de a-ți depăși greutățile vieții vine din tine

Vestea bună este nu trebuie cauți prea departe. Puterea de a-ți depăși greutățile vine din tine și ține doar de tine.

Mulți oameni iși numara greutățile mai des decât iși număra bucuriile, binecuvântările, calitățile și victoriile. Poate că de aceea ei își văd viață în tonuri de gri mai degrabă decât în tonuri de roz. Unii au fost învățați că viață e grea, dura și dificila, că oamenii sunt rai și că trebuie să te ferești de ei din toate părțile. Ca atare, aceștia sunt oamenii care văd pericole și greutăți peste tot în jurul lor. Și așa ajung la un moment dat să atragă în viață lor greutăți și nemulțumiri.

Și adevărul este că nimeni nu te poate feri de greutăți. Poți să fii cel mai protejat om din lume. De greutăți, eșecuri, nemulțumiri nu te poate feri nimeni. Trebuie să fii în stare să încasezi și palme, să știi că că poți să ai încredere în tine însuti, să știi că o să treci și prin furtuni dar lucrurile nu se vor încheia acolo, în mijlocul unei povesti dificile.

Povestea are un final pe care tu îl poți schimba cu ajutorul atitudinii tale. Trebuie să știi să iți ajustezi atitudinea, să știi să te ridici singur când nu ai sprijin în jurul tău, să știi să te bazezi pe propriile forte.

Cred că asta contează cel mai mult, să nu uiți că te poți baza pe tine însuti, în orice situație te-ai afla. Căci daca iți pierzi încrederea în tine însuti restul oricum nu mai contează.

Așa că nu uita să te îmbărbătezi cât mai des, să te lauzi, să iți sărbătorești victoriile, să iți bandajezi rănile fară să stai prea mult pe gânduri și fară drama. Viață trebuie trăita și sărbătorită pas cu pas.

Să avem o seara frumoasa și o săptămână cu spor!

S-ar putea să-ți placă și...