Mame singure fericite: Cine mi-a furat linistea sa o aduca inapoi

Am fost mama singura 5 ani, de la 23 de ani si pana la 28 de ani. Au fost 5 ani in care mi-am cautat linistea si am adus-o inapoi de cate ori am avut ocazia. Nimeni, absolut nimeni, nu poate sa iti aduca pacea inapoi in viata ta in afara de tine.

Primele saptamani dupa divort sunt cele mai dificile. Totul pare cu susul in jos. Totul pare haotic pana peste poate. Nimic nu pare sa se lege si totul pare sa se destrame. Linistea este cea care lipseste cel mai mult, pacea mintii, linistea sufleteasca.

Cel mai important este sa intelegi ca totul este temporar si nimic nu este batut in cuie. Haosul se transforma in ordine daca stii sa ii tii piept si nu iti pierzi calmul. Nelinistea se transforma in liniste daca stii sa iti asculti vocea interioara si sa tai din vocile care iti subrezesc increderea in propria ta persoana.

Rude, prieteni si cunostinte care iti slabesc increderea in tine, oameni care iti spun ca e rau cu rau dar mai rau fara rau, oameni care iti prevestesc greutati si neajunsuri. Aceste voci si anxietatea personala trebuie reduse la zero. Iar tu trebuie sa te concentrezi sa iti pui inapoi pe picioare viata si familia.

Fiindca nimic nu mai conteaza acum decat sa pui ordine in dezordinea care s-a creat in jurul tau. Si nu iti permiti sa te cufunzi in neliniste si in haos. Ai o treaba de repus pe picioare, cel mai important proiect al vietii tale, familia ta.

Sa fiti motivate, sa aveti credinta ca totul va fi bine si incredere in voi insiva!

S-ar putea să-ți placă și...