Legislatia muncii simplificata: Regula de baza la evaluarea profesionala a salariatilor

Legislatia muncii simplificata se livreaza cat de des apuc sa scriu 🙂 Nu trimit emailuri fiindca nu ma pricep si nici nu as vrea sa va mai aglomerez inboxul cu alte balarii pe langa cele pe care le aveti pe acolo.

Asa ca daca va doriti sa ramaneti la curent cu legislatia muncii explicata si simplificata, va astept cu drag pe blogul meu. Scriu cat de des se poate.

Astazi discutam despre regula de baza la evaluarea profesionala a salariatilor nostri.

Evaluarea profesionala reprezinta o obligatie legala, obligatie de care ne ocupam cu atentie si cu maxima corectitudine. Nu vom evalua profesional un salariat care detine pozitie de expert in contabilitate decat daca noi avem o calificare superioara.

Alte exemple lamuritoare:

– Experta de la achizitii nu va fi evaluata profesional de o specialista in achizitii 🙂

– Specialistul in Resurse Umane nu va fi evaluat profesional de Inspector Resurse Umane

– Maistrul nu va fi evaluat profesional de un Sudor sau de un Instalator

– Redactorul Sef nu va fi evaluat profesional de un Contabil

Lista poate sa continue asa mult si bine. Ideea este sa intelegem ca o evaluare profesionala trebuie sa stea naibii in picioare :)) Unii o fac de dragul de a o bifa dar trebuie sa tineti cont de faptul ca este o treaba serioasa si care va ajuta foarte mult.

O evaluare profesionala facuta ca la carte inspira incredere in randul salariatilor. Le da increderea ca lucreaza intr-o companie care se respecta.

Mai mult, evaluarea profesionala facuta bine reprezinta o garantie ca la o viitoare promovare pe un post stiti exact pe cine puteti sa propuneti.

Mult succes in tot ce faceti, sa auzim numai de bine si o zi frumoasa!

S-ar putea să-ți placă și...