Cele mai bune carti de legislatia muncii din biblioteca mea

O mare parte din experienta mea profesionala se datoreaza fostului meu sef. M-a obligat sa ma specializez in legislatia muncii si doar ii spusesem si insistasem ca nu imi place si ca este grea si complexa si stufoasa :)) Dar a zis ca nu am ce sa fac. Luase decizia sa intru in echipa de legislatia muncii.

Asa ca au urmat ani in care am studiat legislatia muncii si asta alaturi de cativa dintre cei mai buni specialisti din domeniu. Au fost ani in care am asimilat informatie pe banda rulanta.

Insa niciodata nu vei ajunge sa zici ca le stii pe toate. Niciodata nu te poti opri din studiul legislatiei muncii findca este un domeniu in continua schimbare si actualizare.

Asa ca va recomand sa investiti in voi prin carti si seminarii de legislatia muncii. Mergeti la conferinte, puneti intrebari, intrati in dezbateri de care va e teama, riscati sa va faceti de rusine cu o intrebare prosteasca, aflati raspunsul, faceti-va ordine in cunostintele de legislatia muncii si veti deveni din ce in ce mai buni in acest domeniu de care angajatorii au nevoie mereu.

Cele mai bune carti de legislatia muncii din biblioteca mea sunt urmatoarele:

Codul muncii comentat de Costel Gilca. Este una dintre cartile pe care le las acasa doar cand plec in vacanta si nu vreau sa ma intereseze nimic de legislatia muncii :))

Codul muncii comentat de Marius Catalin Predut. Este inca una dintre cartile pe care te poti baza ca iti va explica legislatia muncii ca la carte.

Codul muncii comentat de Alexandru Ticlea. Evident, una dintre cartile in care vei gasi toate aspectele tratate la modul cel mai serios, cu explicatii si adnotari.

Tratat de dreptul muncii de Alexandru Ticlea si orice carte de Alexandru Ticlea.

Ion Traian Stefanescu – Regulamentul intern si orice alta carte scrisa de dansul.

Raspunderea disciplinara a salariatului de Carmen Georgiana Comsa si Petronela Iulia Nitu.

Si mai sunt cateva zeci de carti excelente. Din toate aveti de invatat. Niciuna dintre aceste carti nu vor ramane nesubliniate, nenotate, nemazgalite, neacoperite de post-it-uri. Sunt carti pe care le citesti la birou, cu stiloul in mana, cu o cana de cafea si cu o agenda uriasa alaturi. Vei avea multe de notat!

Sa fim sanatosi, sa avem succes in tot ce facem si sa auzim de bine!

S-ar putea să-ți placă și...