Cum am trecut de la fumatoare la nefumatoare in mai putin de o luna

Cum am trecut de la fumatoare la nefumatoare in mai putin de o luna de zile? Cu mult efort, sincer va spun. Nu o sa va mint sa va spun ca s-a petrecut vreun miracol. Am fumat aproape 10 ani si m-am lasat intr-o luna de zile. Sau chiar mai putin, daca imi amintesc bine.

Cum am reusit?

  1. Am incercat si am esuat de mai multe ori. Asa a capatat organismul meu forta sa isi ia zborul. Mi-am luat avant de mai multe ori pana cand am reusit intr-un final sa imi iau zborul cu adevarat 🙂
  2. Am trecut pe hrana sanatoasa ca sa am beneficii duble: m-am gandit ca pe de o parte sunt mai sanatoasa ca renunt la fumat si in acelasi timp sunt mai sanatoasa ca incep sa mananc bine.
  3. Am economisit banii de tigari intr-un borcan si i-am folosit ca sa imi redecorez bucataria 🙂 Si mi-a placut la nebunie cum arata si ce efect wow am putut sa adaug in viata mea prin aceste economii pe care tot timpul le subestimam 🙂
  4. Am citit mai multe articole motivationale scrise de persoane care s-au lasat de fumat si in mod special postarile care aminteau despre beneficiile unei vieti fara tutun.
  5. Am citit articole despre cum sa te lasi de fumat 🙂 Am incercat mai multe metode pana cand una dintre ele chiar a avut succes. Ideea este sa nu renunti, oricat de greu pare, oricat de dificil este procesul, oricat de putina incredere ai in propriile forte, aduna-te si mergi mai departe. Fiecare zi in care te lupti cu tutunul este o zi in care organismul tau devine mai puternic.
  6. Am inceput sa ii invidiez pe toti nefumatorii din jurul meu. I-am privit cu atentie si mi-am dat seama ca tigarile nu te fac mai bun in niciun fel. Nici mai calm, stati linistiti 🙂 Nici mai cool, fiti pe pace 🙂 Nici mai relaxat sau mai stiu eu ce balarie. Fumatul nu inseamna decat un gest care te imbolnaveste contra unei sume mari de bani si la pachet mai si mirosi urat.
  7. Am inceput sa rontai fructe si legume de cate ori aveam chef de o tigara. Simplul gest de a manca sanatos face mai mult decat va imaginati.

Mai sus sunt doar cateva sfaturi utile pentru cei care vor sa se lase de fumat. Promit un articol mai detaliat si mai multe postari mici care sa va dea motivatie sa va lasati de fumat. Eu am reusit fara niciun ban dat pe programe si hipnoza. Nu spun ca aceste metode nu ar da roade. Doar va spun ca eu am reusit „cu mainile goale” si ca dupa ani de zile inca ma pastrez la categoria de nefumatoari 🙂

Va pup cu drag si va doresc multa sanatate!

S-ar putea să-ți placă și...