Cum infloresc oamenii cand primesc cateva cuvinte de incurajare

Cat de mult pot inflori unii oameni cand primesc cateva cuvinte de incurajare… Te face sa intelegi cat de maleabili suntem ca oameni, cat de mult si de rapid ne putem schimba. Te face sa intelegi ca starea noastra mentala, psihologica, emotionala ne fac si ne desfac.

Ducem lupte aprige in fiecare zi. Si daca nu le cucerim cate una, pe rand, s-ar putea sa ajungem sa intram pe o panta descendenta.

Starea noastra este complet maleabila. Ne putem schimba starea de spirit si odata cu ea si atitudinea in cateva secunde.

Poate ati avut ocazia sa vedeti cum se schimba o persoana in momentul in care primeste o incurajare, cand este laudata, cand i se aduce la cunostinta ca a luat o nota mare, un calificativ foarte bun, ca a avut un succes in activitatea sa. Poate ca voi insiva ati simtit acest lucru pe pielea voastra. Si v-ati dat seama cat de mult conteaza un sentiment care te insufleteste. Si schimba tot.

S-au facut multe experimente psihologice de-a lungul timpului si toate arata faptul ca experientele noastre de viata se trec intotdeauna prin filtrul starilor noastre sufletesti. Poti sa fii si in rai, daca nu ai starea sufleteasca potrivita, nimic nu mai conteaza.

Vestea buna este ca desi nu putem schimba absolut tot ce se intampla in lumea exterioara, putem schimba totul in lumea interioara. Vor fi lupte de dat. Si daca le castigam, ne vom aseza pe cel mai bun drum catre succes in tot ce facem.

Sa fim sanatosi, sa avem succes si motivatie de neclintit!

S-ar putea să-ți placă și...