Sa te decizi sa te schimbi este partea cea mai dificila din schimbare

Ati vazut si voi in mod cert persoane care doar spun ca vor sa se schimbe. Atentie, doar spun. Afirma ca sa se auda spunand acest lucru dezirabil. Si stiu foarte bine ca vor fi judecate daca nu spun astfel.

Diana are 34 de ani. Imi spune ca vrea sa se schimbe si ca vrea se se lase de fumat. Tot vrea de vreo 6 ani si nu reuseste. Spune ca vrea dar recunoaste ca totul este doar o farsa pe care o tot joaca ei insisi si celor din jur.

Sa joci cuiva o farsa inseamna sa ii spui una si sa ii oferi cu totul altceva. Si persoana de langa tine va spera sa vada ce ii promiti, va crede ca tu ii vei oferi ce ai spus.

Sa nu te tii de cuvant inseamna sa nu poti insa de cele mai multe ori inseamna sa nu iti doresti suficient de mult.

Crezi ca nu este o prioritate atat de mare. Inca nu te doare asa de mult faptul ca nu te-ai schimbat inca. Inca mai ai timp sa faci orice iti doresti. Inca nu vrei sa pui punctul pe i si sa te schimbi cu adevarat. Este doar un plan de viitor si iti place sa faci planuri. Cei din jur te cred slab sau neserios. Nici nu prea conteaza. Pentru tine sunt doar vorbe.

Ce este mai grav este ca vor trece anii si acolo unde credeai ca te poti schimba oricand vrei tu, nu vei mai putea la fel de usor.

Schimbarea devine din ce in ce mai dificila cu trecerea anilor. E ca si cum muschii pe care ii aveai inainte incep sa se atrofieze si intr-o buna zi, cand vrei sa ii pui la munca, constati ca nu mai sunt la fel de puternici.

Asa ca fa schimbarile pe care ti le doresti cu adevarat. Nu lasa pe maine ce poti face azi. Nimeni niciodata nu iti va cere socoteala pentru faptul ca nu mai esti aceeasi persoana care erai ieri 🙂

Schimbarile in bine sunt binevenite indiferent de varsta, gen, profesie, venituri financiare, zodie si culoarea pielii. Sa ne schimbam in bine si sa ne privim vietile cum infloresc din toate punctele de vedere!

Mult succes in tot ce faceti si sa auzim de bine!

S-ar putea să-ți placă și...