Cum am ajuns sa construiesc un blog de legislatia muncii si pentru cine?

Cm am ajuns sa construiesc un blog de legislatia muncii si pentru cine? Simplu!

„Nu exista niciunul care sa ma multumeasca. Si nici pe cei din jurul meu. Am citit numeroase site-uri de legislatia muncii dar parca niciunul nu explica pe intelesul meu. Este o treaba foarte aiurea. Eu nu am specializare in legislatia muncii si daca ma iei cu explicatii juridice, clar m-ai pierdut. Ma oboseste sa citesc limbajul de lemn. Vreau sa mi se dea mura in gura. Fara rusine. Sa mi se spuna ca la incepatori ce trebuie sa fac pentru a nu incalca legislatia muncii. Multumesc!”

Este unul dintre mesajele pe care le-am primit de la cititori. Rezuma destul de bine o mare parte a audientei mele. Sunt oameni simpli, diversi profesionisti, angajati care vor sa stie ce spune legislatia muncii fara cuvinte pompoase.

De asemenea, o alta mare parte din audienta blogului meu de legislatia muncii este formata din angajatori si oameni din domeniile HR, Administrare personal, Dezvoltare organizationala si nu numai. Sunt profesionisti care au nevoie de lamuriri, clarificari, intariri pe anumite subiecte. Si eu aceleasi nevoi si atunci merg la consilieri juridici si avocati care sa imi dea pareri avizate si mult mai experimentate decat ale mele.

Deci si asadar, prin concluzie, intelegem ca acopar o nisa pe care multi cititori o considera neacoperita. O domnisoara din popor, care sa vina sa spuna pe sleau, concis si la obiect, ce vrea legislatia muncii de la viata noastra :))

Dragi cititori, va reamintesc un lucru important despre sectiunea mea de legislatia muncii. Aceste articole de legislatia muncii si managementul resurselor umane sunt pur informative. Va ajuta sa va faceti o idee mai clara despre legislatia muncii si HR. Va rog sa nu le folositi pentru a lua decizii de ordin juridic fiindca orice situatie in care va regasiti poate sa presupuna si alte variabile de care sa tineti cont, un context aparte, o situatie mai complexa sau mai aparte, informatii unice de la un caz la altul. Asadar, oricand doriti sa luati decizii juridice, este esential sa va sfatuiti cu un specialist in legislatia muncii, cu un expert in legislatia muncii, cu un consilier juridic sau cu un avocat specializat in dreptul muncii. Va recomand sa apelati la ajutor specializat daca sunteti in situatia unui conflict de munca sau credeti ca exista un conflict de munca in devenire.

Sanatate maxima si mult succes in tot ce faceti!

 

Owner si Creator www. marianicutar.ro | Jurnalista si Fotograf | Specializata in Legislatia Muncii, Managementul Resurselor Umane si Securitatea Muncii | Formator Autorizat | Tehnician Nutritionist

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...