Cook Healthy and Quick – 300+ retete simple si delicioase

Una dintre cele mai utile carti din biblioteca mea este Cook Healthy and Quick – Over 300 recipes. Nutritious meals in minutes”. Este din colestia DK si asa cum poate deja stiti, oamenii acestia se documenteaza zdravan inainte sa scoata o carte. Cartile DK sunt uriase de cele mai multe ori :))

Cartea are 400 de pagini si este format A4 sau ceva asemanator, mai mult patrat decat dreptunghi. Ca si capitole contine Mic Dejun, Pranz, Feluri principale, Garnituri, Deserturi si desigur peste tot gasiti o gramada de salate.

Toate retetele se pot prepara in 10 – 15 minute sau 20 – 35 de minute. Sunt simple, destul de rapide pentru gustul meu si au nutrienti pretiosi in fiecare fel de mancare. Deci nu o sa gasiti cartofi prajiti :))

Ce imi place mult la aceasta carte? Fiecare reteta vine la pachet cu poze uimitor de frumoase. Plating adevarat, imagini frumoase, o viziune pozitiva asupra ideii de hrana sanatoasa. Este genul de care care iti da energie pozitiva si avant sa mananci sanatos. Cu mana pe inima, de azi fac ordine in camara si curatenie in frigider si arunc toate prostiile care ma ingrasa aiurea 🙂 Cam asta e starea pe care ti-o da cartea.

Ce altceva imi mai place la aceasta carte? Cam toate retetele sunt 80% plant-based si discutam despre mancare sanatoasa la indemana oricui. Au si ingrediente de origine animala dar ar putea fi inlocuite fara mare suparare cu ingrediente vegetale sau ovo-lacto-vegetariene. Putem personaliza retetele dupa cum dorim si le putem pregati pentru o masa frumoasa in familie sau pentru la pachet, la serviciu.

Cele mai multe retete sunt super frugale si usor de digerat. Nu veti gasi mancaruri precum sunt sarmalele sau eu stiu ce alte retete dificile, care necesita 1 ora de preparare si inca 2 ore de coacere. Totul este rapid, simplu, gustos si cat se poate de fresh.

Sanatate maxima si spor la citit!

S-ar putea să-ți placă și...