Ti-ai pierdut motivatia de a slabi? Unde o gasim?

Motivatia de a slabi se pierde foarte usor. Acesta este adevarul pur si oricine spune altceva este ori un miracol al naturii, ori un mare mincinos. Sa slabesti nu este usor pentru nimeni. Nici pentru vedete nu este usor, si ganditi-va ca ele au traineri peste traineri, psihologi si coach, oameni care le cantaresc mancarea, le pregatesc meniurile, le fac rezervare la restaurante, le trimit pranzul deja facut, vin acasa la ele sa le pregateasca micul dejun si sa se asigure ca il mananca 😊 Duuuamne! Niste pretiosi unii dintre ei.

Dar sa revenim la noi, plebea. Ca sa slabim trebuie ne motivam noi insine. Si uneori ne iese, alteori nu. Atunci ne demotivam si adesea renuntam.

Unde se gaseste motivatia de a slabi? Evident, nu vine de-a gata, nu ti-o da nimeni cu imprumut. Ea se gaseste in progresele pe care le faci.

Fiecare mic progres facut, fiecare pas facut in directia buna, fiecare cm pierdut din talie, fiecare 100 g date jos pe cantar pornesc in noi mecanismul motivatiei. Spuneti-i cum doriti dar este foarte asemanatoare cu o flacara, este o senzatie de caldura, de putere, de forta care te face sa mergi mai departe.

Motivatia este direct proportionala cu progresul pe care l-ai facut. Lipsa progresului poate duce foarte des la demotivare.

Si daca nu faceti progrese inseamna ca trebuie sa schimbati ceva. Ori trebuie sa adaugati alimente, ori eliminati altele care va incetinesc metabolismul, ori trebuie sa plusati cu activitatea fizica samd.

Progresele pe care le faci in cariera sunt suficiente sa iti dea energie pozitiva si pentru alte areale ale vietii tale. Progresele pe care le faci in ceea ce priveste sanatatea ta sau silueta ta, pot si ele sa pozitiveze alte zone ale vietii noastre.

Energia pozitiva este contagioasa, mai mult decat ne imaginam. Asa se intampla ca ai parte de o promovare si incep sa iti mearga lucrurile si in viata de cuplu. Sau te indragostesti si in mod subit incepi sa functionezi la capacitate maxima la locul de munca. Sau slabesti si incepi sa transformi in mod pozitiv si alt capitol al vietii tale.

One thing leads to another. Un lucru bun il atrage pe urmatorul. Ciclul vietii, Hakuna Matata 😊 Deci fiti recunoscatori pentru ce progrese ati facut pana acum in orice areal al vietii voastre si continuati cu

Sanatate maxima si mult succes in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...