Inainte de orice, copiii au nevoie de iubire si siguranta

Mediul familial si mediul de la scoala/ gradinita/ liceu/ facultate trebuie sa fie ambele in armonie. Suntem pregatiti sa le platim meditatii cu cei mai buni profesori din oras. Sunt pregatiti sa le cumparam cel mai performant laptop de pe piata si chiar sa le asiguram hrana de cea mai buna calitate. Insa asta vine la final, dupa ce le-am asigurat un mediu propice de dezvoltare.

Mediul propice de dezvoltare are nevoie de parinti si profesori buni, iubitori, calmi, rabdatori. Daca nu stai bine cu nervii si cu rabdarea, e bine sa nu faci copii acum. Parerea mea umila.

Copiii au nevoie de o CASA si de o CLASA unde sa se simta bine. Nu mai conteaza faptul ca au profesori de nota 10 ca si nivel de pregatire, ca si know-how, daca nu vor colabora pentru a face copiii sa invete de drag.

Fundatia pe care asezam informatiile este mai importanta decat informatiile pe care le asezam. Fiindca daca fundatia este subreda, informatiile nu se vor fixa corect si nici complet.

Va invit sa puneti pe primul loc sanatatea emotionala a copiilor vostri, inainte de scoli de prestigiu, licee unde competitia este acerba, gradinite unde se predau 3 limbi straine si invata copii si programare sau robotica.

Mai intai asigurati-va ca aveti copiii pe maini bune. Si acasa, si la scoala. Bonele sa fie oameni buni. Profesorii sa fie oameni buni. Si apoi mai vedem de aici incolo ce putem face. Totul va fi bine!

Sa fim sanatosi si sa avem succes in tot ce facem!

S-ar putea să-ți placă și...