Mame singure fericite: Da, poți fi chiar mai fericită decât credeai că e posibil

Fericirea stă în lucrurile mici și stă și în deciziile mari pe care le luăm în viață. Decidem să stăm drepte în față greutăților. Decidem să ne dezlipim de relațiile care ne fac rău și care nu servesc binelui familiei noastre. Suntem puternice și mergem mai departe cu fruntea sus și cu multă credință în divinitate.

Nu va permiteți niciodată sentimentul că veți fi nefericite că mame singure. Este un rol dificil dar în niciun caz nu este unul imposibil de dus cu fruntea sus și cu succes maxim.

Este un rol pe care nu toate mamele și-l vor asumă. Fiindcă nu toată lumea poate duce un astfel de efort. Este efort cât pentru doi fiindcă un copil nu se crește singur și nu se crește ușor.

Dar cine își asumă responsabilitatea pentru creșterea copilului sau și o face cu dăruire și cu implicare maximă este un om de aur și merită să aibă parte de toată fericirea din lume.

Să aveți succes în tot ce va propuneți, energie și motivație!

Maria Nicutar

Specialistă în activitatea de coaching, tehnician nutriționist, blogger și fotograf, iubitoare de mâncare sănătoasă. Sunt pasionată de dieta mediteraneană, cărți de rețete culinare, mâncare asiatică și călătorii.

Motto-uri în viața mea: 1. Nu judeca o zi după roadele culese, ci după semințele plantate. 2. Iarba este mai verde unde o uzi. 3. Invață să vezi partea bună din orice situație. 4. Atitudinea schimbă tot. 5. Când viața îți dă lamâi, fă limonadă! 6. Nu există regrete, doar lecții. 7. Optimismul este o decizie asumată care îți va schimba toată viața începând de acum.

S-ar putea să-ți placă și...