Mame singure fericite: Nu va fi ușor, nu va bazati pe nimeni mai mult decat pe voi insiva

Când am aflat că mă despart de fostul soț am crezut că nu voi reuși. Nu m-au ajutat prea multe persoane din jurul meu. Incurajările au fost extrem de puține.

Am avut și rude care nu au crezut în mine și altele care m-au susținut abia când au văzut că reușesc să plutesc și apoi chiar reușesc să îmi iau avant 🙂

Așa sunt unii oameni. Cred în tine doar când văd că poți să dai din mâini și din picioare si nu te duci la fund.

Per total, va dau un sfat esențial, unul din partea unei persoane care a trecut prin toate și a dat cu capul de toate problemele cu putință. Nu va fi ușor dar va merita din plin și nu vă bazati pe cei din jur mai mult decat vă bazati pe voi inșivă.

O să va treziți în mijlocul unei furtuni în toată puterea cuvântului. Și va fi grea furtuna. Dar din ea veți ieși o cu totul altă persoană. Veți fi mai puternice, mai perseverente, mai motivate, mai indarjite să reușiți tot ce vă propuneți.

Și surpriza cea mare este că cele mai multe proiecte la care visați se vor realiza 🙂 Surprizele se vor ține lanț atât timp cât veți avea motivație și determinare. Sunt suficiente pentru orice doriți să realizați.

Să aveți succes în tot ce faceți si numai ganduri bune!

 

S-ar putea să-ți placă și...