Meditatii la limba chineza, noul hobby al fiicei mele

Am vazut Mulan, filmul, acum cateva zile. Fix inainte de inchiderea cinematografelor, am reusit sa o duc la film. Ne-am dorit mult de tot sa vedem filmul acesta si nu am fost deloc dezamagite de rezultat. Mulan este genial si va invit sa mergeti sa il vedeti, mai ales daca mergeti cu fiicele voastre.

Mulan este un film perfect pentru fete. Te inspira sa iti cauti Chi-ul. Nu glumesc deloc. Toti avem un anumit tip de Chi – energia interna care ne pune in miscare, care determina cum vom actiona, cum vom reactiona la ce se intampla in viata noastra.

Fiica mea este inscrisa la o scoala la care se decisese cu ceva timp in urma ca se va incepe predarea limbii chineze ca limba straina la clasele V – VIII. Fiica mea este clasa a V-a si recunosc faptul ca mi-as dori foarte mult ca planul sa ramana in picioare. Limba chineza este o limba straina minunata, extrem de utila acum si va fi si mai importanta in viitor.

Pana cand se da drumul la cursurile de chineza la scoala fiicei mele, nu imi ramane decat sa incep meditatiile cu ea, pe cont propriu.

Avem urmatoarele solutii pentru a invata chineza, nivel incepator:

  • Manual de limba chineza
  • Dictionar roman – chinez, chinez – roman
  • Lectii online de chineza, nivel incepator
  • Aplicatii gratuite de invatare a limbii chineze pentru copii
  • Filme si animatii in limba chineza, subtitrate in romana

Este deosebit de important sa auzi limba chineza daca vrei sa o inveti. Felul lor de a pronunta este cu totul diferit de tot ce am auzit pana acum. Si este minunat!

Da, evident ca avem in plan sa luam cursuri de limba chineza, impreuna, mama-fiica. Adica ne vom inscrie la acelasi curs daca se permite si adultilor accesul la cursul de chineza-incepatori. Daca va fi un curs format doar din copii, va merge doar fiica mea. Sper totusi sa invatam impreuna, in acelasi timp. Cred ca limba chineza mi se potriveste perfect!

Sanatate maxima si mult succes in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...