3 speakeri motivationali care iti vor schimba viata

Exista numerosi speakeri care au puterea de a trezi in noi forte uriase, motivatie incredibila, care ne pot da o stare de bine, de optimism, de vointa, de entuziasm sa facem mai mult si mai bine din ce ne pasioneaza.

Nu stiu cine va aprinde voua „focul” intern dar va pot spune cine ma ajuta pe mine sa ma dezvolt din punct de vedere personal si profesional.

Les Brown, Anthony Robbins si Mell Robbins sunt cei 3 oameni pe care ii ascult in casti in drum spre serviciu, zilnic. Exista si alti specialisti in dezvoltare personala si profesionala pe care ii ascult, desigur. Dar pentru mine nimeni nu are puterea celor 3 guru pe care eu personal ii apreciez enorm. Inca nu am descoperit.

TedTalk-uri, seminarii online, inregistrari video si audio, carti tiparite si digitale, articole si interviuri. Acestea sunt instrumentele pe care cu totii le avem la indemana pentru a ne dezvolta personal si profesional. Totul tine de vointa de a face lucrurile mai bine, de a deveni un om mai bun, mai concentrat pe obiectivele personale, cu obiective mai inteligente si cu incredere mai multa in propria persoana.

De aici incep planurile bune sa se dezvolte.

Succes mult in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...