Mame singure fericite: Nu contează cine crede în tine. Contează să crezi tu

Dacă ceilalți cred sau nu în tine contează prea puțin. Contează, în schimb, să crezi tu însăți în puterile tale, în forța de care dispui, forță care se regăsește în tine, în interiorul tău.

Forța o descoperi în timp. Nu ne naștem cu ea, nu ne-o dăruiesc părinții noștri, oricât ne-ar încuraja și oricât ne-ar susține. Puterea vine când treci prin probleme și le ții piept. Atunci îți dai seama de puterea de care ești în stare.

Lumea m-a întrebat cât de greu mi-a fost în anii în care am fost mamă singură. Le-am spus adevărul. Mi-a fost greu dar nu atât de greu cât mi-ar fi fost dacă nu aș fi avut încredere în mine însămi. Fiindcă încrederea te intărește.

Și adevărul este că am crezut în mine mai mult decât au crezut ceilalți. Nimeni nu a avut încredere în mine cum am avut eu. Și am avut ambiție uriașă să le demonstrez că pot reuși și pot obține tot ce îmi propun.

“O să vedeți de ce sunt în stare.” Nu o să uit cât de des mi-am spus această frază în sinea mea. Mi-am spus-o cu indrajire și cu dorința de a mă răzbună în cel mai frumos mod cu putință: să îmi meargă bine pe toate planurile și să am succes în tot ce îmi propun.

Și asta s-a și întâmplat. Am reușit ce mi-am propus, cele mai multe lucruri. Am reușit fiindcă acolo unde alții nu au crezut în mine am stat eu mai puternică ca niciodată.

La final realizez că de multe ori te indarjesti mai mult atunci când ceilalți îți spun că nu vei reuși. Este poate cel mai bun factor de motivație din lume.

Să aveți succes și credință în noi înșivă. Restul se construiește pas cu pas!

S-ar putea să-ți placă și...