Stiu ce gandesti, de dr. Lillian Glass. Aproape totul despre limbajul nonverbal

Am citit de curand „Stiu ce gandesti”, scrisa de Dr. Lillian Glass. Este o experta in comunicare si limbajul trupului, adica limbajul nonverbal. A scris o carte pe care iti face placere absoluta sa o citesti. Si va fi greu sa o lasi din maini pana nu o termini.

Cartea este un ABC super tare pentru cei care vor sa inteleaga ce face si ce poate face limbajul nonverbal atunci cand este pus sub lupa unui expert in comunicare. Aproape 300 de pagini de informatie extrasa din partea unei specialiste in comunicare si limbaj nonverbal inseamna ceva.

Da, este o carte care te ajuta sa intelegi mai bine cum poti sa citesti oamenii. NU inseamna ca avem teorii standard care ne spun intotdeauna cand suntem mintiti sau indusi in eroare. Inseamna ca avem informatii care ne aduc putin mai aproape de adevar. Dintr-odata castigi un avantaj care inainte nu exista. Dintr-odata ai la dispozitie unelte mai serioase si mai eficiente pentru a intelege mai mult.

Si adevarul este ca intotdeauna am apreciat cartile practice, scrise de experti si specialisti in domeniul lor de apartenenta. Cartile lor sunt extrem de pretioase fiindca in ele gasim concentrata informatie pe care scriitorul a castigat-o in ani si poate zeci de ani de activitate. Este esenta care ti se pune la dispozitie. Asta e amazing.

Investiti in carti, dragilor. Fie ca sunt carti tiparite, fie ca sunt carti in format digital, investiti in carti fiindca fiecare carte va invata ceva nou, util, o esenta fara de care viata este putin mai goala.

Sa fim sanatosi si sa avem succes in tot ce facem!

PS: Cronica de carte continua cu o carte pe saptamana. Asta inseamna ca saptamanal voi publica o cronica pe cartea pe care am reusit sa o citesc. Si promisiunea mea este ca fiecare saptamana sa vina cu o carte practica, de dezvoltare personala, de comunicare, de psihologie si nu numai.

S-ar putea să-ți placă și...