Codul increderii: Stiinta si arta sigurantei de sine. Ce trebuie sa stie femeile

„Codul increderii: Stiinta si arta sigurantei de sine. Ce trebuie sa stie femeile” este cartea scrisa de Katty Kay si Claire Shipman. Este o carte care merita parcursa cel putin odata in viata. Eu o citesc a doua oara si descopar noi idei care merita subliniate si aprofundate.

Cartea are 342 de pagini scrise ireprosabil. Ideile sunt punctate foarte bine, cartea este bine gandita iar povestile redate sunt mai mult decat motivationale. Ne inspira sa lucram in permanenta cu noi insine pentru a atrage un nivel mai inalt de incredere in sine si stima de sine.

Cartea celor doua autoare este esentiala pentru orice femeie care isi doreste o pozitie de conducere. Stiu ca nu toate femeile doresc sa isi asume un astfel de rol si astfel de raspunderi care decurg in mod natural cand detii o pozitie de conducere. Dar dupa ce veti citi aceasta carte, parerea mea este ca s-ar putea sa vi se deschida apetitul pentru o promovare bine meritata si pentru care veti fi dispuse sa munciti cu mai multa incredere si mai mult spor.

Din incredere se naste si motivatia, tot din incredere se naste si sporul cu care lucram, perseverenta de care dam dovada in tot ceea ce facem.

Cartea este minunata pentru a ne ajuta sa ne dezvoltam calitatile de conducator, abilitatile de a prelua roluri dificile si de a jongla cu succes cu atributii de o importanta majora. Poate ca nu ne vedem intr-o astfel de postura. Poate ca ne ferim sa ne aratam toate calitatile si competentele si este foarte posibil sa ne subestimam valoarea pe care o putem aduce la masa de discutii. Aici intervin cele doua autoare si cred ca veti fi placut surprinse de ce efect pot avea ideile lor in vietile voastre. A mea este schimbata si le multumesc!

Sanatate maxima va doresc si mult succes in tot ce va propuneti!

S-ar putea să-ți placă și...