7 speakeri motivationali care iti vor schimba viata

Pe tine cine te motiveaza si te ajuta sa progresezi in viata ta personala, in cariera, in tot ce iti propui? Cine este coach-ul tau si persoana care te motiveaza? Intreb fiindca toti avem nevoie de modele si de antrenori pentru momentele in care avem nevoie de o directie clara si putin entuziasm sa ducem lucrurile mai departe.

Dascalii mei in materie de dezvoltare personala si profesionala: Les Brown, Anthony Robbins, Wayne Dyer, Mel Robbins, Joe Dispenza, Robert Kiyosaki, Brene Brown.

Sunt cei 7 formidabili la care apelez atunci cand nevoie de putina motivatie, de putina inspiratie, de un sut in f..d, mai ales atunci cand am nevoie sa fac lucrurile sa se miste.

Uneori simtim ca lucrurile stagneaza si atunci suntem tentati sa renuntam. Dar cu o interventie puternica, lucrurile reintra pe fagasul lor normal.

Speakerii de care v-am spus mai sus au o sumedenie de video-uri pe Youtube si toate sunt gratuite. Le puteti asculta in drum spre serviciu, le puteti asculta cand mergeti la drum lung, de dimineata cand va pregatiti pentru o zi de activitate, cand doriti.

5 minute, 15 minute, 2 ore. Este decizia voastra cat puteti sa va rupeti din timp pentru a asculta astfel de speakeri. Va pot oferi informatii extrem de pretioase.

Multi dintre noi stiu cat costa un bilet la Anthony Robbins. Sau un bilet la Brene Brown, Mel Robbins, Joe Dispenza si restul. Costa mult de tot si cred ca exista solutii excelente pentru cei care nu au un asemenea buget. Ma numar si eu printre acesti oameni. Asa ca pe mine, dimineata, o sa ma vedeti cu castile pe urechi, in metrou, in drum spre serviciu. Nu ascult muzica. Il ascult pe Les Brown in ultima vreme. Si este absolut minunat!

Sa fim sanatosi si sa avem succes in tot ce facem!

S-ar putea să-ți placă și...