Viata ca un bulgare de zapada

Esti singura si ninge linistit. Miroase a aer curat. In jurul tau totul este alb. Ninge fara oprire. Vezi un om de zapada in departare. A durat mult sa fie gata. Au lucrat la el vreo 5-6 copii.

Ar fi dificil sa incepi. Este frig. Nici nu stii de unde sa incepi. Nici nu stii cat ar putea sa dureze sa termini.

Apuci putina zapada, sa o testezi, sa vezi daca este buna de oameni de zapada. Este afanata?

Formezi un bulgare de zapada si il lasi sa cada. Ar fi prea greu. Il lovesti usor cu piciorul si realizezi ca zapada se prinde imediat de el. Se formeaza un bulgare mai mare imediat. Continui sa il lovesti fara prea mare motivatie. Esti curioasa sa vezi ce se intampla.

Incepi sa te lasi prins in joc si plimbi bulgarele prin zapada. Continui pana cand realizezi ca esti pe cale sa obtii unul cat pentru baza omului de zapada. Prinzi gustul succesului.

De aici lucrurile incep sa devina de-a dreptul amuzante si antrenante. Nici nu mai simti frigul. Te misti rapid, cu indemanare. Formezi inca un bulgare si imediat ajungi la marimea dorita. Ai mai mult spor fiindca ai incredere ca se poate. Frigul nu se mai simte deloc.

Miracole se intampla cand muncesti. Vezi primele progrese si incep sa iti sclipeasca ochii gandindu-te ca dincolo de neincredere se afla tot ce iti doresti. Daca ai putea sa treci de neincredere… Daca ai putea sa iti fentezi lipsa de motivatie…

Incepe cu ce nu iti place. Incepe chiar daca nu iti acorzi mari sanse de succes. Daca iti doresti orice lucru, incepe. Se intampla miracole.

Succes in tot ce faceti si spor in tot ce va propuneti!

S-ar putea să-ți placă și...