Gutuile, bogate in antioxidanti pretiosi: Quercitina si Camferol

Gutuile sunt fructe extrem de bogate in antioxidanti. Quercitina si Camferolul sunt 2 antioxidanti minunati care se gasesc in gutui, antioxidanti pe care ii putem folosi in alimentatia noastra cu beneficii mari pentru sanatate.

Gutuile au proprietati de a lupta impotriva inflamatiei din organism si in acelasi timp de a elimina celulele care nu mai functioneaza corect.

Mai mult, exista studii care leaga consumul de gutui de lupta impotriva ulcerului stomacal, confirma specialistii HealthLine.com.

Motivul este cat se poate de simplu: Gutuile au puterea de a lupta impotriva bacteriei HelicoBacter Pylori, o bacterie care cauzeaza ulcerul de stomac la numerosi pacienti.

Mai mult, gutuile contin nutrienti care lupta impotriva Streptococului auriu si impotriva E Coli. 

Ideal ar fi ca in sezonul lor sa consumam macar 1 gutuie pe saptamana, daca mai mult nu avem tragere de inima. Unele fructe sunt mai greu de consumat dar au beneficii uriase.

Sanatate maxima si mult succes in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...