Puterea intentiei, de Dr. Wayne W. Dyer

Wayne Dyer este unul dintre cei mai buni speakeri motivationali din lume. Ii ascult prelegerile si iubesc enorm filmul in care el joaca rolul principal: „The Shift”. Este unul dintre filmele pe care le recomand tuturor oamenilor. Te inspira, iti da entuziasm si foarte multa energie pozitiva.

316 pagini de intelepciune explicata pe intelesul tuturor. Sunt pagini scrise minunat, cu exemple vii, din viata scriitorului.

Fiecare pagina contine predici, sfaturi, lectii ce pot fi aplicate imediat, din momentul prezent. Totul se bazeaza pe faptul ca deciziile incep cu intentia potrivita. Intentia face lucrurile sa se miste in directia potrivita.

In mare, Dr. Wayne Dyer ne arata faptul ca noi ne controlam destinul prin fiecare decizie pe care o luam. Si fiecare decizie depinde de intentia noastra.

Care sunt cele 7 fatete ale intentiei, pe care si noi le putem dezvolta: creativitatea, bunatatea, iubirea, frumusetea, expansiunea, abundenta nelimitata si receptivitatea.

Da, cartea scrisa de Dr. Wayne Dyer este de fapt o calatorie spirituala, asa cum este si filmul The Shift, pe care vi-l recomand cu mare drag. Dr. Wayne Dyer este un adevarat magician al cuvintelor si al gandurilor pozitive. Catalizeaza schimbari excelente si o face cu atat de multa usurinta!

Succes in tot ce faceti si spor la lecturi cu folos!

S-ar putea să-ți placă și...