The Shift, un film care iti va schimba viata

Dr. Wayne W. Dyer este un autor de carti motivationale si speaker excelent. I-am citit toate cartile si am vazut foarte multe prelegeri in care Dr. Wayne Dyer isi prezinta ideile si lectiile de spiritualitate.

The Shift este un film puternic motivational si inspirational. L-am vazut prima data cu ocazia Festivalului Filmului Inspirational, undeva prin 2015. M-a impresionat de la primele minute si a ramas in memoria mea de-a lungul anilor.

Filmul spune povestea unui scenarist si regizor care pierde un proiect important si in acest moment crede ca totul este pierdut. Isi vede viata destramata si fara nicio perspectiva. In acest moment al vietii sale, regizorul lucra la un proiect caruia ii dadea prea putina importanta, filmarile avandu-l in prim plan de Dr. Wayne W. Dyer.

Povestile lui Wayne W. Dyer incep sa aiba sens pentru regizor si in acelasi timp pentru toti cei din echipa de filmari. Fiecare om are o poveste si fiecare poveste incepe sa prinda sens atunci cand avem atitudinea potrivita si cand lansam intentia perfecta pentru ceea ce ne dorim sa obtinem.

Filmul spune povestea mai multor oameni care isi vor gasi calea catre succes personal si profesional, totul prin prisma lectiilor motivationale ale lui Wayne W. Dyer. Rabdare, armonie, echilibru, modestie, pasi mici facuti in directia potrivita, atitudine calma si mult umor. In principiu, acestea sunt cateva dintre lectiile pe care Dr. Wayne W. Dyer le preda si din care avem multe de invatat pentru o viata implinita si traita cu succes maxim.

Vizionare placuta si mult succes in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...