Cat de usor este sa cresti un copil cand esti mama singura?

Nu e usor. Nu o sa va minta nimeni. Dar daca ai atitudinea potrivita, nu va fi imposibil. Este de-a dreptul posibil si fezabil sa cresti minunat un copil cand esti mama singura.

Problemele apar oricum, si cand esti mama singura, si cand esti casatorita si ai o casnicie super stabila. Stiti cate cupluri stabile stiu eu cu probleme mari? Multe! Si stiti cate mamici singure stiu eu care se descurca de minune? Multe!

Problemele apar acolo unde atitudinea este gresita, acolo unde se pleaca de la scenarii negative, acolo unde femeile nu au incredere in propria persoana si ambitie suficienta.

Succesul trebuie sa te prinda muncind
Da, succesul trebuie sa te prinda muncind. Nu apar rezultatele bune in mod miraculos. Nu exista pilula pentru succes. Nu exista succes care sa vina fara sa dai din coate. Daca vrei sa devii o mama excelenta, va trebui sa muncesti, sa depui eforturi, sa inveti, sa investesti in relatia cu copilul tau, sa renunti la vicii, sa economisesti bani, sa lucrezi si peste program daca este necesar, sa poti sa te imparti in toate directiile si cel mai important este sa pui copilul pe primul loc. No matter what!

Atitudinea face totul
Nimic nu se face cu atitudinea gresita. Absolut nimic, va rog sa aveti incredere in mine. Stiu ce spun si va certific faptul ca toti autorii de carti motivationale va vor spune acelasi lucru. Succesul porneste cu atitudinea potrivita. Rezultatele bune se vor materializa abia atunci cand ne vom seta o atitudine potrivita, care sa atraga succesul personal si profesional.

Poti sa cresti un copil minunat cand esti mama singura
Da, poti. Dovada sunt eu. Am crescut un copil minunat si am fost mama singura timp de 5 ani, primii 5 ani din viata fiicei mele. Am crescut un copil care rade, se distreaza, este super optimista, nu se simte inferioara fiindca nu a crescut langa tatal ei biologic, nu are frustrari si angoase. Isi stie valoarea si are o doza mare de stima de sine. Are incredere in ea insasi si probabil ca cel mai mult a contat ca a vazut aceste lucruri la mine, in casa noastra.

Copiii fac ce vad si ne imita in mod perfect
Asa ca mare atentie cum va comportati. Sunteti modele pentru copiii vostri. Sunteti oglinda in care se privesc si fiecare pattern de actiune si de gandire se va reflecta in modul lor de a se comporta si de a se raporta la greutatile vietii. Vor fi mereu greutati dar important este cum ne raportam la ele si cum le tratam.

Sa avem succes in tot ce facem si sanatate maxima!

S-ar putea să-ți placă și...