50 de idei care iti schimba viata, de Dr. Robert Anthony

Dr. Robert Anthony are multe carti publicate si toate pe care le am eu in biblioteca sunt geniale. Le-am citit si recitit, subliniat pasaje, extras idei si pus in practica foarte multe dintre lectiile sale de viata. Daca ma intrebati pe mine, Dr. Robert Anthony este un autor obligatoriu pentru orice persoana care doreste sa invete cum sa isi traiasca viata la nivel inalt de calitate. Beletristica are si ea importanta ei. Insa nu neglijati cartile de dezvoltare personala, cele din care s-ar putea sa plecati cu lectii care va vor schimba viata pentru totdeauna.

Un exemplu minunat de astfel de carte de dezvoltare personala este „50 de idei care isi schimba viata”. Este o carte usor de citit, scrisa foarte bine, presarata cu lectii importante la fiecare pagina. O veti citi cu markerul in mana, va asigur. Veti dori sa subliniati frazele-cheie pe care s-ar putea sa doriti sa le recititi cand aveti nevoie de motivatie si vointa.

„50 de idei care iti schimba viata” este un ghid necesar pentru o viata prospera. Este o carte plina de predici, povestiri cu talc, exemple vii din care cititorii isi pot extrage lectii de viata. Va veti regasi in aceasta carte, va asigur. Veti regasi greseli pe care le faceti, vei avea si ocazia sa le constientizati, sa le reparati si sa procedati mai bine in viitor.

Veti realiza si moduri noi de a va comporta si de a relationa cu oamenii din jur. Veti invata sa treceti peste ranchiuna si sa iertati persoanele care v-au gresit. Veti invata sa va iertati pe voi insiva pentru greselile comise si veti realiza ca nimic in viata nu trebuie fortat. Lucrurile bune vin de la sine atunci cand avem atitudinea potrivita.

Fiecare capitol al cartii detine o cheie esentiala a transformarii personale. Sunt pagini care contin lectii uimitoare, pe care nu le-ai putut intelege intotdeauna. Iar exemplele pe care le da autorul sunt pur si simplu convingatoare.

Va invit sa cumparati cartea si sa o cititi cu incredere maxima. Schimba vieti si face loc pentru mai bine!

S-ar putea să-ți placă și...