Lectii de optimism pentru cei hotarati sa fie fericiti, de Jean-Paul Guedj

Stiti de cati psihologi avem nevoie ca sa schimbe un bec? De unul singur insa becul trebuie cu adevarat sa isi doreasca sa se schimbe. Cam asa si cu noi, oamenii. Trebuie sa ne dorim sa fim fericiti si abia atunci vom putea sa ne resetam atitudinea si sa o pregatim pentru o stare de optimism, pentru fericire si pentru a atrage circumstante fericite in viata noastra.

Nu stiu daca ati observat faptul ca saracia trage la omul care gandeste in mod sarac, omul care isi consuma toata energia pentru a-si deplange situatia. La fel se intampla cu oamenii care se considera ghinionisti si isi atrag singuri neajunsuri si intamplari pe care le vor pune pe seama ghinionului, evident.

Lucrurile bune par ca se intampla doar celor care deja au suficient bine in viata lor? E in regula. Atitudinea conteaza cel mai mult.

Cartea de azi este „Lectii de optimism pentru cei hotarati sa fie fericiti”. Este scrisa de Jean Paul Guedj si este absolut minunata. V-o recomand cu drag si cu incredere maxima pentru ca schimba vieti!

Jean Paul Guedj este coach si are mai mult de 30 de ani de experienta in comunicare si management. A sustinut cursuri de negociere si acum a scris o carte memorabila, un manual al starii de bine, o carte care trateaza capitole importante din viata noastra, pas cu pas.

Cartea este un manual despre cum sa atragi fericirea in viata ta, cum sa iti setezi o atitudine de optimism. Mai mult, cartea este despre curajul de a-ti depasi fricile si de a-ti atinge obiectivele cele mai indraznete.

„Nu trebuie sa uiti sa te ajuti pe tine. Doar asa vei putea fi capabili sa ii ajuti pe ceilalti. Sa te ajuti pe tine este inainte de toate sa te respecti, intru totul, atat in contradictii, cat si in ceea ce te face puternic si in slabiciuni.”, scrie Jean Paul Guedj in cartea sa. Daca ma intrebati pe mine, este o carte de coaching de nota 10.

Dati-i o sansa, dragii mei. S-ar putea sa va indragostiti de unele pasaje si pe unele s-ar putea sa vreti sa le notati in agendele voastre. Unele idei vor ramane alaturi de noi toata viata si ne-o vor infrumuseta in mod uimitor.

Sanatate maxima si mult succes in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...