Secretele supreme ale increderii depline in sine, de Dr. Robert Anthony

Dr. Robert Anthony este un autor must have in orice biblioteca. V-am mai spus faptul ca scrie carti minunate, de dezvoltare personala, carti motivationale, carti inspirationale, carti care trezesc spiritul si il inalta. La modul cel mai serios, simplul act de a citi cateva pagini din cartile sale te face sa te simti mai puternic, mai entuziasc cu privire la obiectivele tale, mai constient de valoarea ta ca persoana.

Nu stiu cum stati voi la capitolul incredere in sine dar daca aveti vreodata momente in care va discreditati, va subestimati sau va scoateti din ecuatii de unul singur, poate ar trebui sa aruncati un ochi pe aceasta carte. „Secretele supreme ale increderii depline in sine” este o carte accesibila oricui, super ieftina, mai ieftina decat o sesiune de coaching sau una la psiholog. Nu spun ca acestea nu au importanta lor, evident.

Insa nu toti avem coach sau psiholog. Asa ca ne ajutam cum putem. O carte, o prelegere, o discutie TED Talk, un videoclip motivational, fiecare stie ce functioneaza pentru el.

Pentru mine, cartea de azi functioneaza excelent. Ofera sfaturi practice, exemple clare, lectii valoroase pe care ma pot baza pentru a-mi asigura sanse mai mari de reusita in orice imi propun. Caci pana la urma aici se rezuma esenta increderii in sine. Cine are incredere in sine are sanse mai mari sa reuseasca in orice isi propune.

Asa se face ca un elev pregatit dar cu lipsa increderii in sine poate lua calificative mai slabe decat un elev mai putin pregatit dar cu mai multa incredere in sine. Atitudinea aseaza terenul pentru rezultatele pe care le vom obtine in viata.

Spor la citit, succes in tot ce faceti si sanatate maxima!

S-ar putea să-ți placă și...