Mere negre romanesti, probabil cele mai bogate in antioxidanti

Am primit o sacosa de mere de la un coleg de la serviciu. Le are din Sinaia, unde are cativa meri plantati in urma cu vreo 10 ani. Soiul este Bot de Iepure, unul dintre cele mai delicioase soiuri de mere din lume.

Acum stiu ca toata lumea este pur si simplu indragostita de merele Red Love si sincer mi le doresc si eu cu ardoare maxima insa stiu ca se gasesc super greu. Asa ca am ramas cu ele in gand si in inima. M-am gandit ca la un moment dat o sa le gasesc pe undeva la indemana, poate prin magazine sau la piata de legume si fructe.

Iata ca am reusit in schimb sa le atrag pe cele din imagine, niste mere de un rosu asa de aprins incat devine rubiniu – negru. Gustul este incredibil de aromat, de parca ai manca ciocolata neagru cu esenta de vanilie. Cam asta este aroma lor. Mere cu ciocolata, combinatia pe care majoritatea nutritionistilor o cunosc drept cea mai bine activata din punct de vedere al antioxidantilor.

Cum vine asta? Merele si ciocolata contin antioxidanti foarte puternici. In momentul in care le consumam impreuna, puterea lor creste. Nu ma intrebati cum si de ce. Cred ca este o forma de chimie. Si de iubire, daca ma intrebati pe mine. Cred ca merele pur si simplu iubesc ciocolata. Si viceversa.

Sanatate maxima si mult succes in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...