Lucruri marunte, rezultate marete, de Roger Fritz

Lucruri marunte, rezultate marete – Semnificatia evenimentelor minore este cea mai noua carte pe care am citit-o si pe care v-o recomand cu drag. Este scrisa de Roger Fritz si desi nu am mai auzit de acest autor, pot sa va spun ca a scris o carte minunata.

127 de pagini scrise foarte bine, cu idei importante, menite sa va aduca pe cel mai bun drum catre succes personal si profesional. Va las mai jos un fragment care sa va dea o idee despre continutul acestei carti de dezvoltare personala si profesionala:

„Viata nu este o serie de reactii entuziaste la evenimente majore sau circumstante traumatizante. Este o serie nesfarsita de lucruri minore care determina in ultima instanta ceea ce stim, intuitia, fericirea si soarta noastra.”

Si adevarul este ca lucrurile minore ne automatizeaza o buna parte din viata. Ele devin obiceiuri si ele determina cum va arata viitorul nostru. Deciziile mici sunt mai importante decat ne asteptam fiindca ele sunt repetate pana cand devin marci personale si trasaturi esentiale.

Imi place mult faptul ca intreaga carte este presarata cu citate inspirationale care ne ajuta sa distingem intre decizii intelepte si decizii mai putin inspirate in viata. Casnicie, relatia cu rudele, mediul de afaceri, relatia la locul de munca… Acestea sunt doar cateva dintre domeniile in care sfaturile autorului vor prinde extrem de bine oricarui cititor.

Spor la citit si mult succes in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...