Secretele succesului – Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent, de Dale Carnegie

Secretele succesului – Cum sa va faceti prieteni si sa deveniti influent este o carte pe care o citesc macar o data la 2-3 ani. Am pasaje subliniate care au efect imediat asupra mea, asupra vointei si entuziasmului de a face lucrurile sa mearga in viata mea.

Numita de cei de la The Times ca fiind „Cea mai de succes carte motivationala din toate timpurile… Carnegie n-a fost, nicicand, mai actual.”, cartea este un succes editorial. Dar nu ar putea sa devina un bestseller cu toata promovarea din lume daca nu ar fi cu adevarat o colectie de informatii care sa functioneze pentru cititori.

Dale Carnegie presara in toata cartea sfaturi si lectii, pilule de intelepciune si predici care ne invata ca oamenii ne vor trata asa cum ii tratam noi pe ei. Comportamentul nostru se va oglindi in felul in care se comporta cei din jurul nostru.

Asa ca cel mai important este sa ne schimbam noi in asa fel incat sa declansam schimbari in randul celor din jur. Cum se procedeaza, aflam din carte. Sunt 280 de pagini de informatie pe care poate ca altfel nu am putea sa o castigam nici intr-o mie de ani. Pentru ca nu avem atata timp la dispozitie sa studiem psihologie si analiza comportamentala si toate celelalte discipline care stau la baza intelepciunii lui Dale Carnegie.

Este o carte de dezvoltare personala, dezvoltare profesionala, inteligenta emotionala, psihologie si motivatie. Este tot ce ar trebui sa fie predat si in licee, daca ma intrebati pe mine, la ora de dirigentie.

Pana atunci, citim noi si predam copiilor lectii valoroase.

Va doresc spor la citit si succes in tot ce faceti!

S-ar putea să-ți placă și...